Bagaimana Menjana Pendapatan Dengan Atomy?


Menjana pendapatan di Atomy adalah sangat santai tanpa sebarang tekanan dan paksaan. Ianya umpama anda membeli belah barangan keperluan di pasaraya atau mini market di luar sana. Anda tidak perlu membayar apa apa untuk memasuki pasaraya atau mini market dan anda bebas memilih untuk membeli apa saja barangan yang anda perlu. Bezanya di pasaraya atau mini market, pembelian anda tidak menyumbangkan pendapatan atau bonus kepada anda.

Atomy tidak ubah umpama pasaraya atau mini market itu, cumanya ia beroperasi secara online dimana anda boleh membeli apa saja barangan keperluan dari ratusan senarai yang ada di syarikat ini. Berbelanja di Atomy, anda berpeluang menjana pendapatan.

Cara Nak Mula?

1. Sertai keahlian Atomy. Ianya PERCUMA 100%.



2. Anda perlukan ID No Penaja iaitu No ID ahli sedia ada di syarikat ini untuk mendaftar.

​3. Setelah didaftarkan anda akan mendapat ID No Keahlian Atomy.

4. Anda kemudian boleh login ke akaun backoffice keahlian Atomy anda dan boleh mulai shopping barangan keperluan anda di Atomy.

👉 Atomy Online Mall

5. Cuma tukarkan perbelanjaan barangan keperluan anda selama ini di pasaraya atau mini market ke Atomy. Apa saja barangan perlu yang ada di Atomy, berbelanjalah di Atomy.

6. Produk Atomy tidak saja murah malah kualitinya terjamin dan jauh lebih baik dari produk yang anda beli di kedai kedai biasa. Malah banyak sekali produk Atomy yang dipatenkan.

7. Setiap produk yang anda beli di Atomy mempunyai nilai PV (Point Value) dan PV inilah yang akan menentukan kadar bonus anda nanti.

8. Selama ini banyak barang keperluan harian anda beli di luar sana, Anda cuma ubah perbelanjaan anda selama ini ke Atomy. Perbelanjaan anda tetap sama saja malah lebih menjimatkan, dan anda mendapat produk yang terjamin kualitinya selain anda berpotensi mendapat pendapatan yang tidak mungkin anda sangkakan selama ini. Mudah kan?

Ajak 2 Orang Join Atomy

1. Ajak 2 saudara, kawan atau jiran berbelanja di Atomy seperti anda. Keahlian Atomy 100% PERCUMA, ini mudah dilakukan.

2. Anda sponsor 2 kawan mengguna ID No Keahlian anda dan susun mereka di kiri dan kanan sebagaimana keperluan Pelan Pemasaran Binari Atomy.

3. Seperti anda, kawan atau jiran anda itu juga akan berbelanja barangan keperluan harian mereka di Atomy dan ini akan menyumbangkan Group Point Value (GPV) di kaki kiri dan kanan jaringan anda kerana setiap produk yang dibeli ada PV nya.

4. 2 kawan atau jiran anda itu juga masing masing akan mengajak saudara, kawan atau jiran mereka menyertai Atomy.

5. Proses ini akan berterusan dan ramai orang mahu sertai Atomy kerana ianya PERCUMA. Mereka akan suka berbelanja keperluan barangan mereka di Atomy kerana faktur harga dan kualiti selain mereka juga mahu dapatkan pendapatan sampingan.

6. Sampai satu peringkat anda akan mempunyai keahlian Atomy yang ramai di bawah anda di kiri dan kanan. GPV akan bertambah dari masa ke semasa dan anda akan mendapat pendapatan dan bonus yang juga bertambah dari masa ke semasa dan bonus ini akan dibayar mingguan terus ke akaun bank anda

Ingat! Konsep Bisnes Atomy bukan sebarang skim cepat kaya.

Ringkasan Apa Yang Ahli Perlu Buat


1. Ahli Atomy perlu mengisi borang Atomy Membership Change Application (MS-03-04) bagi pertukaran status daripada Consumer to Distributor. Percuma je untuk tukar status.

 2. Ahli Atomy perlu membuat pembelian untuk mendapatkan minimum 10000 PV

👉 Cadangan Belian Produk 1000PV

3. Ahli Atomy perlu mencari ahli baru untuk mengembangkan network di kaki kiri dan kaki kanan. Pendaftaran ahli baru perlu mengikut Strategi 313 yang telah terbukti berkesan. Daftar ahli adalah PERCUMA.



Saya Dah Jadi Ahli, Beli Produk Tapi Tak Dapat Bonus


Kalau anda berada dalam situasi ini, maka anda masih belum memahami cara sistem binary atomy berkerja.

Lihat, dengar dan pahamkan penerangan dalam video di bawah:





Peluang Bisnes Atomy Global


Pada masa kini rangkaian syarikat Atomy telah pun berkembang dengan pantas dan telah pun berada di Korea,  Jepun, Kanada, Amerika Syarikat, Taiwan, Singapore, Cambodia, Philippines, Malaysia, Mexico, Thailand, Australia, Indonesia, Russia, Colombia, Hong Kong dan India.



Anda berpeluang daftarkan ahli baru dari negara yang atomy sudah pun mempunyai cawangan. 

Contoh. Anda mempunyai rakan-rakan di Indonesia atau Singapore yang berminat untuk menyertai Atomy. Apa yang perlu anda lakukan adalah daftarkan mereka di bawah rangkaian anda. Itu saja.

Bayangkan anda mempunyai kumpulan yang besar di beberapa buah negara. Belian produk Group PV akan di kira sebagai Group PV di bawah rangkaian anda.